Пленарне та секційні засідання звітної конференції викладачів, докторів, аспірантів та студентів за 2020 рік кафедри лісового і аграрного менеджменту

7–8 квітня 2021 р на кафедрі лісового і аграрного менеджменту відбулося пленарне засідання звітної наукової конференції викладачів, докторів, аспірантів та студентів за 2020 рік, у якому взяло участь 26 науково-педагогічних працівників. Захід пройшов в режимі відеоконференції.

Конференцію відкрив завідувач кафедрою кандидат біологічних наук Клід В.В., який доповів про наукову діяльність кафедри за 2020 рік. У ході пленарного засідання з доповідями виступили викладачі, аспіранти та студенти кафедри: доктор сільськогосподарських наук, професор В.С. Олійник «Вплив лісу на водні ресурси регіону Українських Карпат», доктор сільськогосподарських наук, професор Ю.С. Шпарик «Стан і структура пралісів Українських Карпат в 2020 р.», кандидат сільськогосподарських наук У.М. Карбівська «Хімічний склад, поживна та енергетична цінність злакових травостоїв залежно від їхнього видового складу і доз азотних добрив», кандидат сільськогосподарських наук Я.Я. Григорів «Вплив агротехнічних прийомів вирощування на поживний режим дерново-підзолистого ґрунту за вирощування рижію ярого», кандидат сільськогосподарських наук О.Ю. Турак «Оптимізація технологій вирощування сільськогосподарських культур в короткоротаційних сівозмінах в умовах Придністровського агровиробничого району», кандидати сільськогосподарських наук, Климчук М.М., Климчук М.М (молодший) «Сівозміни – основа збереження ґрунтів Прикарпаття».

На підсекціях лісознавство і агрономія виступили кафедри лісового і аграрного менеджменту В.А. Дзедзей, В.І. Глуханюк, В.Б. Легун, С.В. Євчук Н.Л. Ткачук, О.О. Данилів.