27 вересня завідувач кафедри лісового і аграрного менеджменту Клід Віктор Васильович взяв участь у інформаційному семінарі “Підтримка FSC сертифікації системи ведення лісового господарства в Україні: можливості для експертів та консультантів.”

Вітаємо!

Завідувач кафедри лісового і аграрного менеджменту, кандидат біологічних наук Клід Віктор Васильович  обраний експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти зі спеціальності 101 – Екологія.

З Ювілеєм!

У зв’язку з присвоєнням Волощуку Мирославу Дмитровичу почесного професора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із нагоди 90-річного ювілею проведено урочисте зібрання колективу Факультету Природничих наук та колег, учнів і послідовників наукової школи. Міцного здоров’я Ювіляру!

Екскурсія

13.09.2023р. викладачі та студенти кафедри лісового і аграрного менеджменту відвідали Галицький національний парк.

Початок осінньо-польових робіт!

12.09.23р. викладачі та студенти спеціальності 201 Агрономія провели осінньо-польові роботи на дослідному полігоні кафедри лісового і аграрного менеджменту.

День поля!

29.08.2023 року викладачі кафедри (проф. Карбівська У.М.та доц.Турак О.Ю.) взяли участь в Дні поля на Івано-Франківщині. На демо-ділянках була представлена лінійка гібридів та сортів сої, соняшнику та кукурудзи. На всіх культурах була застосована система захисту продуктами ADAMA. Дякуємо організаторам за Читати далі