Успішний захист бакалаврських дипломних робіт 2019

25-26 червня 2019 р. відбувся захист дипломних робіт освітнього рівня бакалавр. Робота комісії проходила в спеціально обладнаній аудиторії, з використанням презентацій на мультимедійному обладнанні, аудиторія вмістила всіх бажаючих взяти участь в заслуховуванні і обговоренні дипломних робіт.

Для проведення підсумкової атестації ‑ прийняття захисту дипломних робіт у здобувачів освітнього рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.090101 «Агрономія” була призначена Екзаменаційна (кваліфікаційна) комісія у складі:

  • Волощука Мирослава Дмитровича (голови комісії) – доктора сільськогосподарських наук, професора;
  • Карбівської Уляни Миронівни (члена комісії) – кандидата сільськогосподарських наук, докторанта;
  • Дмитрика Павла Миколайовича (члена комісії) – кандидата сільськогосподарських наук, доцента.

Обов’язки технічного секретаря виконувала викладач кафедри Турак Оксана Дмитрівна.

Головою комісії проф. Волощуком М.Д. перед початком захисту дипломних робіт була проведена підготовча настанова: своєчасно складені і доведені до відому здобувачів і членів Екзаменаційної комісії графік захисту дипломних робіт;  підготовлена вся необхідна документація на здобувачів-випускників: особисті справи, залікові книжки, довідки деканату про виконання здобувачами учбового плану та ін.

В період підготовки до захисту бакалаврських дипломних робіт проводились консультації. Здобувачі були забезпечені необхідною літературою, методичними рекомендаціями з переліком тем та рекомендаціями щодо оформлення і підготовки робіт. Було організовано попередній захист бакалаврських дипломних робіт, який дав змогу звернути увагу на висунуті зауваження, своєчасно виправити недоліки і виконати роботи у визначений термін.

До захисту дипломних робіт допущено 17 здобувачів (з них 15 денної і 2 заочної форми навчання), які закінчили курс теоретичного і практичного навчання, склали всі заліки та іспити згідно учбового плану за напрямом підготовки 6.090101 «Агрономія».

Голова екзаменаційної комісії Волощук М.Д. зазначив, що його дуже потішила підготовка бакалаврів до захисту: високий рівень подання матеріалу (добре структурований та логічний зміст проведених досліджень, який включав усі основні елементи, необхідні для написання дипломної роботи) та вміння чітко відстоювати свою точку зору.

Загалом у всіх членів екзаменаційної комісії залишилися лише приємні враження від захисту дипломних робіт здобувачами.

За результатами захисту відмінні оцінки отримали 12 здобувачів, добрі – 5.

Членами екзаменаційної комісії були відзначені кращі захисти дипломних робіт Солощака О., Турака О., Левицької В., Микицей Н., Сапіжак І..

Таким чином, ЕК вважає успішний хід підготовки фахівців і складання ними атестації і тому має всі підстави присвоїти відповідний рівень кваліфікації – технолог із агрономії.

Викладацький склад кафедри щиро вітає студентів груп АГ-41 і АГ(з)-41 та їхніх наукових керівників з успішним захистом дипломних робіт!

Захист дипломної роботи, який ви достойно пройшли – це ще один крок до досягнення успіху, який також довів і Вам, студентам, і нам викладачам, що наша спільна праця виявилася плідною, а знання та увага, передані Вам, працюють і будуть працювати на вашу користь в досягненні цілей і великих Звершень!

Бажаємо Вам натхнення, наполегливості, подальших звершень і здобутків, невичерпної енергії та життєвої мудрості!