Захист магістерських робіт!

20 грудня 2021 року на кафедрі лісового і аграрного менеджменту факультету природничих наук відбувся онлайн-захист магістерських робіт студентів освітньої програми 201 “Агрономія” денної форми навчання.
Студенти успішно продемонстрували наукові знання та представили свої дослідження. Публічний захист дипломних робіт супроводжувався використанням сучасних інформаційних технологій (презентаційних програм тощо), жвавою дискусією з проблем розвитку аграрної галузі.
Окремі елементи дипломних робіт студентів рекомендовані до впровадження у практику діючих господарств різних форм власності.
Високий рівень захисту продемонстрували студенти Вовк Л.І., Гедзик Т.В., Долішній О.І., Філіпашко В.Й., які були рекомендовані комісією до навчання в аспірантурі.
Члени комісії та викладачі кафедри щиро привітали студентів з проходженням важливого етапу в їхньому житті – здобуттям магістерського рівня вищої освіти, а також побажали успішного працевлаштування за фахом, наукового та кар’єрного зростання, невичерпної енергії, нових наукових та практичних звершень. Успіхів на професійній ниві!!!